| RSS

Книжковий прес-клуб

Четвер, 16.05.2024, 12:28
Головна » 2010 » Лютий » 19 » Запрошуємо на перше засідання
17:55
Запрошуємо на перше засідання
фото з сайту "Буквоїд"Шановний колего,
Запрошуємо Вас на перше засідання Книжкового Прес-Клубу, яке відбудеться в середу 18 лютого ц.р. о 17.00 у книжковій кав’ярні «Азбука» (бізнес-центр «Форум», вул. Миколи Пимоненка, 13, мапа додається). Сподіваємося, що такі засідання стануть регулярними (з кроком у два тижні) й становитимуть інтерес для багатьох журналістів – не лише тих, хто безпосередньо висвітлює літературно-книжкову чи взагалі культурну тематику.
Книжковий Прес-Клуб відрізняється від численних заходів такого типу, що досі функціонували або успішно функціонують, двома опціями:
– тут представлені не одне й не два, а практично всі провідні українські видавництва Києва, Харкова та Львова. Тобто відвідуючи засідання КПК, Ви автоматично отримуєте повне уявлення про всі книжкові прем’єри країни в цілому, практично без прогалин і лакун, причому подекуди раніше, ніж це стане відомо широкому загалові;
– інформація надається в «дружньому інтерфейсі»: у вигляді коротких суворо реґламентованих виступів видавців із подальшим наданням прес-релізів, які потребують мінімального опрацювання для використання у тому чи іншому виданні;
– з боку журналістів запрошуються представники всіх без винятку київських газет, журналів, Інтернет-ресурсів, радіостанцій та телеканалів, незалежно від формату, політичного спрямування, мови видання чи мовлення тощо.
Кожне засідання, яке передбачається, складатиметься з двох частин: 
1) презентація представниками видавництв своїх новинок (6 виступів по 10 хв.)
2) спеціальний гість засідання – автор найбільш цікавого видання або просто «культурний герой».
У засіданні 18 лютого братимуть участь:
– керівники видавництв «Грані-Т», «Дух і Літера», «Кальварія», «Нора-Друк», «Факт», «Фоліо»;
Тут http://community.livejournal.com/knprkl/ в якості додаткового палива для роздумів наведено один з робочих документів ініціативної групи КПК, з якого можна зрозуміти амбіції учасників, а, головне, перспективи даного заходу з точки зору позиціонування в сучасних культурно-інформаційних процесах в Україні.
Сподіваюся на персональну зустріч за тиждень,
Щиро
Юрій Макаров, модератор КПК
Переглядів: 786 | Додав: knygka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0